מדיניות הגנת הפרטיות

מדיניות הגנת הפרטיות

אנו מודים לכם על שבחרתם לעשות שימוש באתר Gravitex (להלן: “האתר”).
האתר מופעל על ידי  Gravitexלטובת איסוף פרטים ויצירת קשר עם מתעניינים בשיווק דיגיטלי למגוון רחב של תחומים ועוד.
לתשומת לבכם, המידע המוצג באתר הינו כללי בלבד.
מטעמי נוחות בלבד, האמור בתקנון זה מנוסח בלשון זכר, אולם הוא מתייחס לשני המינים בצורה שווה.
לכל מידע נוסף ניתן לפנות בכתובת הדואר האלקטרוני שבסיפא לתקנון זה.
בגלישתך באתר זה הנך ( “להלן: “הגולש”) מקבל ומסכים לתנאים ולמדיניות הפרטיות כמפורט להלן. מדיניות הפרטיות מתייחסת לסוג המידע שתספק לנו או מידע אשר אנו נלמד משימוש שתעשה באתר.

שמירה על פרטיותך:
1. פרטיות הגולש חשובה לנו מאוד. אנו מנהלים את האתר בסטנדרט האבטחה הגבוה ביותר ע”מ לשמור על פרטיך ולהגן על המידע שתמסור לנו בצורה הטובה ביותר.
2. אנו פועלים בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981 ושואפים לעמוד בכל דרישות החוק לעניין כיבוד הפרטיות וההגנה על מידע אישי. אנו מחויבים להגן על פרטיותך ועל שמירת פרטי הזיהוי האישיים שלך.
3. אנו אוספים מידע אישי אודותיך רק כאשר אתה תספק לנו אותו באופן ספציפי וביודעין. אנו מאמינים, כי אתה צריך לדעת בדיוק איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו מתכוונים להשתמש בו בטרם תחלוק אותו עמנו. אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, מספר טלפון, וכתובת דואר אלקטרוני. אנו עושים זאת רק כאשר אתה מבקש מידע או מבקש להירשם לשירותים הטעונים הרשמה.
4. כאשר אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלך, אנו מבקשים זאת מראש, על מנת שתחליט אם אתה רוצה לספק לנו את המידע או לא.
5. מידע המאפשר זיהוי אישי שלך, יישמר בסודיות מוחלטת. פרטי זיהוי אישיים שאתה מספק לנו לא יהיו זמינים לצדדים שלישיים ללא אישור מפורש שלך.
6. אנו מדגישים כי לא חלה חובה חוקית למסור את המידע.

המידע שייאסף והשימוש שיעשה בו:
1. אנו מגבילים את בקשותינו לקבלת מידע אישי בסיסי בלבד, כגון:
א. שם מלא
ב. מספר טלפון
ג. כתובת דואר אלקטרוני
2. אנו מגבילים את איסוף המידע האישי למידע שאנו מאמינים כמינימלי ביותר על מנת לספק לך את השירותים המוצעים באתר או באמצעותו.
3. המידע אשר יימסר ישמש לטובת גבייה, דיוור ישיר וקשר עם הלקוח, טיוב נתונים, מתן שירותים ללקוחות, ניהול מועדון לקוחות, ניהול מידע על תלמידים / סטודנטים / משתלמים, ניהול מכירות, שיווק וגיוס לקוחות.
4. המידע שתעביר לנו לא יימסר על ידינו לצדדים שלישיים בתמורה ו/או ללא תמורה אלא אם תיתן את הסכמתך לכך מראש ו/או לדרישת רשות מוסמכת.

Cookies (עוגיות):
1. קובץ Cookie הוא קובץ המכיל חלקים מסוימים של מידע שהאתר יוצר במחשבך בעת הגלישה באתר. הקובץ מאפשר שמירת מידע לגבי העדפותיך בכל הקשור בשימוש באתר.
2. על מנת לשפר את חוויית הגלישה שלך באתר, האתר משתמש ב- Cookies. רוב הדפדפנים כיום יודעים לזהות מתי “Cookie” מוצע, ולאפשר לך לסרב או לקבל אותו. אם אינך בטוח אם לדפדפן שלך יש יכולת זו, עליך לבדוק עם יצרן התוכנה או ספק שירותי האינטרנט שלך. איננו משתמשים בקבצי Cookie כדי לעקוב אחר הרגלי הניווט של המבקרים שלנו.

גישתך ושליטתך בפרטי הזיהוי שלך:
באפשרותך לבצע את הפעולות הבאות, בכל עת, על ידי פנייה אלינו באמצעות כתובת הדוא”ל שלהלן:
1. לבדוק איזה מידע אישי שלך יש בידנו, אם בכלל.
2. לשנות/לתקן את הפרטים אשר בחרת להעביר לנו.
3. לבקש מאתנו למחוק כל מידע שנאסף אודותיך (יחד עם זאת יש לדעת כי, לא נוכל לספק שירותים מסוימים ללא המידע).
4. להביע כל חשש כלשהו שיש בידך לגבי השימוש שנעשה במידע אישי שלך.

קניין רוחני:
כל זכויות בכל המושא לזכויות קניין רוחני, המופיע ו/או מוצג באתר, הינו בבעלות החברה בלבד ואין לעשות בהם שימוש ללא אישור החברה מראש ובכתב.

יצירת קשר:
ניתן ליצור עמנו קשר בכל עת בכתובת הדואר האלקטרונית הבאה info@gravitex.io

 

 

-עו"ד דיני עבודה-

איך מקבלים תוצאות בלתי רגילות?

מפצחים את התת תת נישה שלכם (כבר היום אנחנו עובדים עם עו”ד בתחומי פיטורים בהריון, נהגי משאיות וכו’ – כל אלו נישות שגרביטקס ייעצה ובחרה עבור עורכי הדין שאיתם אנחנו עובדים)

תוקפים באמצעות שיווק ממוקד פלטפורמות נכונות – ישנן פלטפורמות שיווק שאינן נכונות לעבודה עם עו”ד לשון הרע! אנחנו בגרביטקס יודעים לעבוד עם פינצטה אך ורק עם הפלטפורמות הנכונות שמביאות תוצאות רלוונטיות ואיכותיות לעורכי הדין שלנו

יודעים איך לגשת לאווטאר (הלקוח האידיאלי) שלכם בכתיבה שמעוררת את הרגשות האימפולסיביים שלו ומניעה אותו להשאיר פרטים עם רצון עז לשירות שלכם בלבד

עלויות?

1000
עלות מדיה ממוצעת
1000
עלות ריטיינר התחלתית

תוצאות?

1
עלות ליד ממוצעת
0 %
ממוצע הגעה לפגישה
0 X
החזר כספי משוער

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

עדיין לא מאמינים? בואו תראו

השאר פרטים ונדאג ליצור איתך קשר:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Mary Scott
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
John Borthwick
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jane Bill
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
David Anderson
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Susan O’Neill
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ryan King
Founder & CEO
Thursday, August 31, 2017